Mikrobiyolojik Analizler
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği ile yasal olarak limtleri belirlenmiş analiz ve parametrelerde Laboratuvarımız geniş Akreditasyon kapsamı ile Gıda ve Yemlerde Analiz hizmeti verebilmektedir.
Deney Alanı | Deney Adı | Deney Metodu | Akreditasyon | Numune Miktarı | ||||||||
Gıdalar | Bacillus cereus Saymı Koloni Sayım Tekniği | TS EN ISO 7932 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Escherichia coli Sayımı Koloni Sayım Tekniği | ISO 16649-2 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Escherichia coli 0157 Aranması | ISO 16654 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar, Yemler | Enterobacteriaceae aranması ve Sayımı Koloni Sayım Tekniği |
ISO 21528-2 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Koliform Bakteri Sayımı Koloni sayım tekniği | TS ISO 4832 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Küf Maya Sayımı Koloni Sayım Tekniği | ISO 21527-1 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Listeria monocytogenes Aranması | ISO 11290-1 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Süt ve Süt ürünleri | Cronobacter sakazakii Aranması | ISO/TS 22964 (IDF/RM 210) | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar, Yemler | Sülfit indirgeyen anaerobik bakteri sayımı | ISO 15213 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar, Yemler | Salmonella spp. Aranması | ISO 6579 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Koagulaz Pozitif Stafilokok Sayımı (Staphylococcus aureus ve diğer türler) Koloni Sayım Tekniği | ISO 6888-1 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar, Yemler | Isıya Dirençli Campylobacter spp. Aranması | ISO 10272-1 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Aerobik Koloni Sayımı 30oC’de | ISO 4833 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar, Yemler | Staphylococcal enterotoksini aranması | RIDASCREEN Set Total , r-bioplarm | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Ekmek Mayası | Rope spor sayımı | TS 3522 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Konserve gıdalarda | Sterilite testi | TS 10524 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Escherichia coli Sayımı EMS Tekniği | ISO 7251 | TÜRKAK | 250 gr | ||||||||
Gıdalar | Koliform Bakteri Sayımı EMS Tekniği | ISO 4831 | TÜRKAK | 250 gr |