Yüzey Ekipman ve Ortam Hijyen
Gıda İşletmelerinde Personel ve proseslerde kullanılan ekipman ve yüzeylerden örnekleme yapılarak alınan swab numuneleri ile Gıda İşletmelerinde Kalite kontrol planları dahilinde ölçülüp kontol edilebilen prosesler sağlanabilmektedir. Laboratuvarımızda bu deneylerde Akredite olarak hizmet verebilmekteyiz.
Deney Alanı | Deney Adı | Deney Metodu | Akreditasyon | Numune Miktarı | ||||||||
Çevre Yüzey Örnekleri | Koliform Bakteri Sayımı | ISO 18593, TS ISO 4832 | TÜRKAK | 1 Swab | ||||||||
Çevre Yüzey Örnekleri | Aerobik Koloni Sayımı | ISO 18593-TS ISO 4833-1 | TÜRKAK | 1 Swab | ||||||||
Çevre Yüzey Örnekleri | Koagulaz Pozitif Stafilokok Sayımı (Staphylococcus aureus ve diğer türler) Koloni Sayım Tekniği |
ISO 18593, ISO 6888-1 | TÜRKAK | 1 Swab | ||||||||
Çevre Yüzey Örnekleri | Escherichia coli Sayımı Koloni Sayım Tekniği |
ISO 18593, ISO 16649-2 | TÜRKAK | 1 Swab | ||||||||
Çevre Yüzey Örnekleri | Küf Maya Sayımı Koloni Sayım Tekniği |
ISO 18593, ISO 21527-1 | TÜRKAK | 1 Swab |